Downloads & White Papers

White Paper LogoOnze site heeft vele jaren ervaring in het selecteren van bedrijfssoftware en we delen deze kennis graag. De belangrijkste documenten die experts zelf gebruiken bij selecties en implementaties vindt u hier.

Alle documenten zijn gratis te downloaden.CRM Selectiegids Titel:

CRM Selectiegids

Auteur: Dennis van der Heijden
Datum: 29-06-2011
Downloads: 63
Omschrijving:Informatie van vijf CRM implementaties en een enorme CRM checklist die helpt bij het vergelijken van CRM software en CRM leveranciers....Customer Relationship Management (CRM) Software Checklist Titel:

Customer Relationship Management (CRM) Software Checklist

Auteur: Dennis van der Heijden
Datum: 23-09-2009
Downloads: 149
Omschrijving:Beslissen voor nieuwe software is niet eenvoudig, maar een goede checklist kan helpen bij de keuze voor een leverancier. We hebben daarom een overzicht gemaakt van de functies die veel CRM software in zich heeft. Als u met deze checklist uw shortlist kunt vergelijken, dan zijn we geslaagd u weer een stap dichter bij een succesvolle keuze te brengen....Caseboek met 25 cases: De klant aan het woord Titel:

Caseboek met 25 cases: De klant aan het woord

Auteur: Dennis van der Heijden
Datum: 07-10-2008
Downloads: 431
Omschrijving:Beslissen voor nieuwe software is niet eenvoudig, maar goede referenties helpen bij de keuze voor een leverancier. In dit boek hebben vindt u 25 van de meest interessante software-implementaties van 2007 en 2008 gebundeld. De leveranciers en afnemers geven hun visie op het traject en laten zien wat de kritische succesfactoren waren bij de selectie en...TNO CRM Clusterplan: Handleiding CRM implementatie Titel:

TNO CRM Clusterplan: Handleiding CRM implementatie

Auteur: Hans Kardol, Joleen van Loon, Karin Oerlemans
Datum: 28-03-2008
Downloads: 152
Omschrijving:In 2006 heeft TNO een Clusterplan opgestart met het doel om een aantal bedrijven binnen het MKB te helpen met hun besluitvorming rondom de implementatie van Customer Relationship Management (CRM) en geautomatiseerde systemen die CRM kunnen ondersteunen. Met een beknopte literatuurstudie, een workshop en diepte-interviews met de zeven aan het Clusterplan...Software Selectie en Implementatie Gids Titel:

Software Selectie en Implementatie Gids

Auteur: D. van der Heijden
Datum: 27-03-2008
Downloads: 422
Omschrijving:Bij de selectie en implementatie van nieuwe ICT-oplossingen moeten veel verschillende onderdelen worden doorlopen. Zeker in grote, ingewikkelde trajecten worden gemakkelijk één of meer onderdelen over het hoofd gezien. Deze gids geeft een overzicht van alle onderdelen die bij een complex proces als pakketselectie aan bod komen. Alle momenten in dit proces...Tip
Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
Gratis informatiepakket aanvragen