Kempen Automatisering Bedrijfsprofiel

Naam:
Kempen Automatisering
Adres:
Stationstraat 14a
1211 EM Hilversum
Telefoon:
035 77 30 111

Kempen Automatisering is dé specialist op het gebied van maatwerk software-oplossingen en hosting in FileMaker. Onze formule is kinderlijk eenvoudig: wij voegen onze database-software niet toe aan uw organisatie, u voegt uw organisatie toe aan onze software. Dan zorgen wij dat onze systemen naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen. It is easy.

Wat voor bedrijf u ook heeft en hoe complex uw bedrijfsactiviteiten ook zijn; wij zorgen ervoor dat IT-structuren makkelijk in uw bedrijfsprocessen worden geïntegreerd. Dit doen wij metFileMaker Pro, de krachtige en beproefde databasesoftware waar meer dan 8 miljoen professionals dagelijks op vertrouwen. Wilt u uw collectiebeheer overzichtelijk maken, rapportages eenvoudig weergeven of uw projecten beter beheren? U zegt het maar. Onze werkwijze biedt altijd een oplossing op maat.

Wij mogen ons Platinum Member of the FileMaker Business Alliance noemen. Een status die in 35 jaar slechts een handvol bedrijven heeft verkregen. Maar wat wij nog belangrijker vinden is de mening van onze klant. Daar doen wij het tenslotte allemaal voor. Geen wonder dat de meeste klanten al meer dan 10 jaar in volle tevredenheid met ons samenwerken!

Producten

Azor ( )
Azor ( )
Azor ( )


Nieuws

 • Deze organisatie heeft nog geen nieuws gepubliceerd!
 • Tip
  Gratis Software Informatiepakket?
  • Selectie - en implementatiegids
  • 25 Nederlands beste cases
  • Materiaal van 3-7 leveranciers
  Gratis informatiepakket aanvragen